De Grønne Bremsespor

Præcis tre måneder efter Cop15 fandt sted ude i Bella Centerert åbner bilmessen Biler I Bella. Udover den åbenlyse ironi i, at en messe der primært omhandler at udstede så mget CO2 som muligt, foregår i samme lokaler som det topmøde der havde som mål at redde kloden fra en miljøkatastrofe, så er der andre ting, der springer os i øjnene.

For Biler i Bella vil gerne være med på den grønne bølge og på deres plakat er der ikke bare en bil. Der er en superbil. Og superbilen efterlader ikke bare bremsespor. Den efterlade grønne bremsespor af rullegræs. Enten vil bilmessen gerne virke lidt grønnere end den egentlig er, eller også så er den nye superbil virkelig noget for sig. For tænk hvad man kunne udrette med en bil der kan komme fra 0-100 km/timen på 3 sekunder, hvis den så efterlader græsspor bag sig. Vores klode har pludselig en meget grønnere fremtid i møde! Eller har den..? Se med i Jagten På De Grønne Bremsespor!

Hvad foregår der ude i Bella Centeret?
Sælger de biler, der efterlader bremsespor af rullegræs?
For 3 måneder siden foregik der en historisk og meget omtalt begivenhed i Bella Centret. 140 af verdens vigtigste ledere mødtes til det famøse COP15 for at finde frem til en bindende aftale, som kan redde verden fra en klimakatastrofe.
Men har de 140 af verdens vigtigste ledere virkelig efterladt klimavenlige spor i Bella Centret, eller er klimaet blevet kørt over af Biler i Bella?

Følg Jagten på Cop15’s Grønne Bremsespor!

One Comment

 1. annemettethrane
  Posted marts 17, 2010 at 11:56 pm | Permalink

  FEDE film! Glæder mig til næste afsnit!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
Er du et menneske? Indstast ordet paa billedet.
Anti-Spam Image

 • Hvad er ReCop15?

  Cop15 er blevet et udtryk for en “brug og smid væk” - mentalitet. Topmødet fyldte ekstremt meget, men er nu pist forsvundet såvel i vores bevidsthed som fysisk i form af alle de ting der fyldte København.

  På ReCop15 tager vi bolden op igen. Vi fortsætter klimadebatten med friske indslag, vinkler og meninger. Vi mener ikke, at det enorme arbejde omkring Cop15 skal gå til spilde. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at: Genbruge, genoplive og genopfinde Cop15. Og du kan være med!

  Luft din mening i debatten, kommentér en af vores videoer, eller lav din egen video.

  Vær med til at lufte ud i klimadebatten!

  Revisit – Refresh - Recop15