Jagten på Cop15’s grønne bremsespor – Afsnit 3

Afsnit 3:
Efter at vi har fundet ud af, at folkene på gaden tror, at Biler I Bella bare prøver at lade som om, at deres biler efterlade grønne bremsespor, har vi spurgt en reklameekspert om hjælp. Hvad har han at sige om reklamen, og kan det virkelig være rigtigt at Biler I Bella prøver at snyde os med deres reklamner og grønne bremsespor af rullegræs…? Se med i tredje afsnit af Jagten På De Grønne Bremsespor!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
Er du et menneske? Indstast ordet paa billedet.
Anti-Spam Image

 • Hvad er ReCop15?

  Cop15 er blevet et udtryk for en “brug og smid væk” - mentalitet. Topmødet fyldte ekstremt meget, men er nu pist forsvundet såvel i vores bevidsthed som fysisk i form af alle de ting der fyldte København.

  På ReCop15 tager vi bolden op igen. Vi fortsætter klimadebatten med friske indslag, vinkler og meninger. Vi mener ikke, at det enorme arbejde omkring Cop15 skal gå til spilde. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at: Genbruge, genoplive og genopfinde Cop15. Og du kan være med!

  Luft din mening i debatten, kommentér en af vores videoer, eller lav din egen video.

  Vær med til at lufte ud i klimadebatten!

  Revisit – Refresh - Recop15