Jagten på Cop15’s grønne bremsespor – Afsnit 5

Afsnit 5:
Så er vi nået til afsnit fem, og Biler i Bella er åbnet! Og vi er taget ud for at se bilen på plakaten i virkeligheden. Vi håber stadig på at finde de grønne bremsespor af rullegræs ude ved superbilen! Vi må snakke med en af dem, der har lavet bilen. Nogen må vide, hvor de grønne bremsespor kommer fra! Og kan det virkelig være rigtigt, at Cop15 slet ikke har efterladt nogle grønne spor..?

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
Er du et menneske? Indstast ordet paa billedet.
Anti-Spam Image

 • Hvad er ReCop15?

  Cop15 er blevet et udtryk for en “brug og smid væk” - mentalitet. Topmødet fyldte ekstremt meget, men er nu pist forsvundet såvel i vores bevidsthed som fysisk i form af alle de ting der fyldte København.

  På ReCop15 tager vi bolden op igen. Vi fortsætter klimadebatten med friske indslag, vinkler og meninger. Vi mener ikke, at det enorme arbejde omkring Cop15 skal gå til spilde. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at: Genbruge, genoplive og genopfinde Cop15. Og du kan være med!

  Luft din mening i debatten, kommentér en af vores videoer, eller lav din egen video.

  Vær med til at lufte ud i klimadebatten!

  Revisit – Refresh - Recop15