I var kraftedeme nogle røvhuller

Dette indslag handler om børns forhold til verdens miljøproblemer.
Det gjorde et stort indtryk på børnene på Teaterskolen, at verdens topledere ikke fandt en fælles løsning på verdens miljøproblem. Børnene giver i teaterforestillingen “BrainLines” udtryk for deres tanker. Som udgangspunkt er det historien om, at jorden er giftig og ødelagt og foregår efter miljøkatatrofen, hvor alle de voksne dør, og børnene overtager magten i en avanceret leg á la “jorden er giftig”.

”I var kraftedeme nogle røvhuller”

”Forstod I ikke, at det var slut med jorden og naturen? Og det skete kun fordi I ikke gjorde, som I fik besked på, I var kraftedeme nogle røvhuller”

51 børn har lavet teaterstykket Brainliens Inc., fordi det gjorde stort indtryk på børnene på Teaterskolen, at verdens topledere, i forbindelse med Cop15 i København 2009, ikke kunne finde på en fælles løsning på verdens miljøproblem.

Teaterforestillingen ”Brainlines Inc.” foregår i år 2126. Den store miljøkatastrofe, som er sket 100 år forinden, har på grund af gift og skadelige kemikalier, lagt store landområder øde og ubeboelige.

Alle voksne døde som følge af katastrofen og børnene udviklede derefter en genetisk mutation, som har sat den fysiske aldring i stå. De overlevende børn, lever nu i en verden under beskyttende kupler og har her skabt en verden i harmoni og netværk i system hvor alle enten frygter eller tilbeder Fænomenet. Ingen ved dog rigtig hvem Fænomenet er – om det er et monster eller en Gud !? Men det diktatoriske styre Kommissionen har overtaget magten og sat virkelighedsflugten i system, så beboerne ikke får urene tanker såsom at ønske sig uden for kuplerne. Det siges nemlig, at ingen kan forlade kuplerne uden at dø. Jorden udenfor er forgiftet. Derfor er det umuligt at rejse nogen steder hen.

Et interessant og vigtigt stykke fordi den giver os indblik i børns tanker om miljøet og fremtiden. Hvis du ikke har et barn, nevø, niece, barnebarn, fætter, kusine, så invitere naboens barn for at se brianline som er et perfekt pangdang til vores tid med X-factor, Disney Channel og computerspil.

Forestillingen spiller fredag den 19.marts klokken 16. Mandag den 22.marts klokken 19,tirsdag den 23.marts klokken 19, onsdag den 24.marts klokken 19 samt torsdag den 25.marts klokken kl.16.

Billetbestilling www.bkc-billet.dk se mere på www.teaterbutikken.kk.dk

Azadeh Ahadi og Birgül Ergin

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
Er du et menneske? Indstast ordet paa billedet.
Anti-Spam Image

 • Hvad er ReCop15?

  Cop15 er blevet et udtryk for en “brug og smid væk” - mentalitet. Topmødet fyldte ekstremt meget, men er nu pist forsvundet såvel i vores bevidsthed som fysisk i form af alle de ting der fyldte København.

  På ReCop15 tager vi bolden op igen. Vi fortsætter klimadebatten med friske indslag, vinkler og meninger. Vi mener ikke, at det enorme arbejde omkring Cop15 skal gå til spilde. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at: Genbruge, genoplive og genopfinde Cop15. Og du kan være med!

  Luft din mening i debatten, kommentér en af vores videoer, eller lav din egen video.

  Vær med til at lufte ud i klimadebatten!

  Revisit – Refresh - Recop15