Jagten på Cop15’s grønne bremsespor – Afsnit 1

Afsnit 1:
I jagten på spor fra Cop15, tager vi til Bella Centeret for selv at se stedet, hvor den historiske begivenhed fandt sted. Det første og vigtigeste spor er en plakat for bilmessen Biler I Bella. Og hvad er nu det, det ser ud som om at bilen på plakaten efterlader grønne bremsespor af rullegræs. Er det virkelig Cop15, der har gjort at selv bilerne er blevet grønnere..? Eller er det noget vi har misforstået.. Se med i Jagten På De Grønne Bremsespor!

klik4

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
Er du et menneske? Indstast ordet paa billedet.
Anti-Spam Image

 • Hvad er ReCop15?

  Cop15 er blevet et udtryk for en “brug og smid væk” - mentalitet. Topmødet fyldte ekstremt meget, men er nu pist forsvundet såvel i vores bevidsthed som fysisk i form af alle de ting der fyldte København.

  På ReCop15 tager vi bolden op igen. Vi fortsætter klimadebatten med friske indslag, vinkler og meninger. Vi mener ikke, at det enorme arbejde omkring Cop15 skal gå til spilde. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at: Genbruge, genoplive og genopfinde Cop15. Og du kan være med!

  Luft din mening i debatten, kommentér en af vores videoer, eller lav din egen video.

  Vær med til at lufte ud i klimadebatten!

  Revisit – Refresh - Recop15