Brugt bord til spotpris!

COP15 er slut og nu er topmødets møbler sat til genbrug. Dét er et initiativ i bæredygtighedens navn, som ReCOP15 støtter op om: en reporter er sendt på gaden (se video).

SENESTE NYT: Topmødebordet kom under hammeren, men blev ikke solgt. Højeste bud lød på 475.000 kr., men bordet er vurderet til en halv million kroner.

Bordet kan studeres nærmere hos auktionshuset Bruun Rasmussen. Du kan også klikke her, hvis du vil læse mere om, hvorfor bordet er vurderet til netop den pris.

Har du selv været med til at genbruge noget fra COP15, eller har du en kommentar til videoen, hører vi meget gerne fra dig. Du skrive herunder eller lave en videokommentar.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
Er du et menneske? Indstast ordet paa billedet.
Anti-Spam Image

 • Hvad er ReCop15?

  Cop15 er blevet et udtryk for en “brug og smid væk” - mentalitet. Topmødet fyldte ekstremt meget, men er nu pist forsvundet såvel i vores bevidsthed som fysisk i form af alle de ting der fyldte København.

  På ReCop15 tager vi bolden op igen. Vi fortsætter klimadebatten med friske indslag, vinkler og meninger. Vi mener ikke, at det enorme arbejde omkring Cop15 skal gå til spilde. Derfor vil vi gøre, hvad vi kan for at: Genbruge, genoplive og genopfinde Cop15. Og du kan være med!

  Luft din mening i debatten, kommentér en af vores videoer, eller lav din egen video.

  Vær med til at lufte ud i klimadebatten!

  Revisit – Refresh - Recop15